PEC Zwolle

Van der Hart en Stam willen met zege afscheid nemen van PEC Zwolle

Mickey van der Hart
Mickey van der Hart © Pro Shots
Voor PEC Zwolle zit na morgenavond het seizoen erop. De ploeg sluit af met een duel bij NAC Breda, dat afgelopen zondag degradeerde uit de eredivisie.
Doelman Mickey van der Hart gaf onlangs aan te vertrekken na dit seizoen en werd zondag verkozen tot speler van het jaar in Zwolle. Hij blikt op de site van de club vooruit op het duel van morgenavond: "Het is voor mij m'n laatste wedstrijd. Daar wil ik wat moois van maken. Ik wil het goed afsluiten voor mezelf en voor de club. Moeizaam seizoen gehad, maar uiteindelijk hebben we ons toch veilig gespeeld en waar we nu staan, hadden we in de winterstop voor getekend. Het zou mooi zijn als je het seizoen eindigt met een overwinning. Dat je nog met een goed gevoel op vakantie gaat."

Maximale eruit halen

Ook Jaap Stam laat Zwolle na morgen achter zich. De oefenmeester maakt na een half jaar de overstap naar Feyenoord. Ook hij hoopt op een fraaie laatste wedstrijd: "Uiteindelijk wil je ook het seizoen afsluiten op een juiste manier. We hopen dat iedereen diezelfde gedachte heeft. Na zo'n wedstrijd van afgelopen zondag hoop je wel dat iedereen bij de juiste geest is om het maximale eruit te halen."

RTV Oost

De wedstrijd tussen NAC Breda en PEC Zwolle begint morgen, net als de acht andere in de laatste speelronde, om 19.30 uur en is te volgen op Radio Oost en onze online kanalen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.