Gerard Nijkamp

Nijkamp schakelt door naar vijfde keuze: "Ook Stuivenberg wordt geen trainer"

Na het afzeggen van Maurice Steijn schakelt PEC Zwolle door naar de vijfde keuze voor het trainerschap bij de club. Volgens technisch manager Gerard Nijkamp is ook Albert Stuivenberg niet meer in beeld voor de vacante positie. 
"We hadden vier kandidaten en op basis daarvan hebben we voor één kandidaat gekozen, dat was onze droomkandidaat Maurice Steijn", legt Nijkamp uit. "Daarmee hebben we de andere drie min of meer afgezegd. Dan is het vervolgens niet goed om terug te komen en Albert Stuivenberg te vragen of hij toch zou willen." Hij erkent dat PEC daardoor nu bij de vijfde keuze uitkomt. "Dat klopt, maar ik denk nog steeds dat er voldoende interessante trainers rondlopen in voetballand die goed bij PEC Zwolle passen."

Arbeidsvoorwaarden

De onderhandelingen met topkandidaat Maurice Steijn liepen uiteindelijk stuk om de financiën. "We zijn in onderhandeling gekomen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden en daar zijn we helaas niet uitgekomen. Dan moet je durven om de stap te zetten om er een punt achter te zetten. Dat hebben we gedaan en nu gaan we kijken of er andere kandidaten zijn", aldus Nijkamp. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.