Agressieve man mishandelt handhavers in Deventer

Tijdens een controle in Deventer zijn handhavers van diezelfde gemeente gisteren mishandeld. Een omstander sloeg twee handhavers in het gezicht en duwde een derde met zijn hoofd tegen een metalen hek.

De controleurs van het team Toezicht & Handhaving gemeente Deventer voerden een controle uit op het verbranden van afval. Tijdens hun werk werden ze lastig gevallen door meerdere omstanders. Een van hen ging volledig door het lint.

Toen de verdachte een harde duw uitdeelde aan een van de controleurs, gingen de handhavers over tot aanhouding. Dat ging niet zonder slag of stoot. Tijdens de aanhouding sloeg de verdachte om zich heen, waarbij een van de controleurs met zijn hoofd tegen een metalen hek klapte. De handhavers hielden meerdere verwondingen over aan deze acties.

Bedreiging

Uiteindelijk is de verdachte aangehouden en geboeid. Tijdens het boeien werd een van de handhavers beledigd en bedreigd door de man. De verdachte is overgedragen aan de politie. Er wordt een onderzoek ingesteld naar het voorval.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
mishandeling Deventer Nieuws
Deel dit artikel: