Tim Breukers en Jeff Hardeveld ook komend seizoen bij Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft komend seizoen opnieuw de beschikking over Tim Breukers en Jeff Hardeveld. Beide verdedigers verlengden hun contract in Almelo.

Breukers is bezig aan zijn tweede periode en zevende seizoen bij Heracles. Dit jaar was hij tweede aanvoerder, maar droeg door een blessure bij eerste aanvoerder Robin Pröpper bijna het gehele seizoen de band.

Hardeveld kwam vorig jaar in zijn eerste seizoen in Almelose dienst tot 18 duels. In februari 2018 scheurde hij een kruisband af en daardoor miste hij het huidige seizoen. Inmiddels is hij wel weer fit en maakte hij minuten bij de beloften.

Technisch manager Tim Gilissen: "We zijn blij dat Tim en Jeff ook volgend seizoen in het shirt van Heracles Almelo spelen. Tim speelde al 256 officiële wedstrijden voor ons. Hij kent de club door en door en is een belangrijke speler in het team. En hoewel Jeff het afgelopen seizoen door een blessure aan de kant stond, weten we dat ook hij van toegevoegde waarde kan zijn. Dat heeft hij bewezen in de negentien duels die hij in zijn eerste seizoen bij ons heeft gespeeld."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.