HHC Hardenberg lijdt nederlaag bij Rijnsburgse Boys

HHC onderuit
HHC onderuit © Pro Shots
In de Tweede Divisie heeft HHC Hardenberg een nederlaag geleden. De formatie van Gert Jan Karsten ging op bezoek bij Rijnsburgse Boys met 3-1 over de knie.
De Hardenbergers kwamen wel snel op voorsprong in Zuid-Holland, want Van der Leij wist met zijn 23ste seizoenstreffer voor de 0-1 te zorgen. De marge werd al snel hersteld door de gastheren, want eerst tekende Gielisse voor de gelijkmaker en twee minuten later kwam Rijnsburgse Boys op voorsprong dankzij Knol. In de tweede helft zorgde Tillema met een rake kopbal voor het slotakkoord. Door de nederlaag blijft HHC zevende in de Tweede Divisie.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de Tweede Divisie en de statistieken van HHC.