Invallend doelman Damian ten Bloemendal helpt Borne richting titel bij Delden

BVV Borne heeft vanmiddag een grote stap gezet naar een terugkeer naar de 3e klasse. In het hol van de leeuw op bezoek bij SV Delden won het met 3-1 en daarmee pakte het officieus de titel.

Vooraf was het verschil tussen beide ploegen slechts een punt; 42 om 41 in het voordeel van Borne. En dus was duidelijk dat de winnaar van vandaag een grote stap richting kampioenschap ging zetten.

Borne stond al vroeg met tien man na een rode kaart voor Sander Post en de daarbij gegeven strafschop werd ook nog benut door Delden. Invallend doelman Damian ten Bloemendal deed het daarna echter uitstekend en in de eerste helft kwam Borne al op een 2-1 voorsprong.

Delden kreeg in de tweede helft nog een goede kans op de 2-2, maar ook daarbij hield Van Bloemendal zijn doel schoon. Borne maakte de 3-1 en in de slotfase kreeg ook de thuisploeg nog een rode kaart. Aan de stand veranderde niets meer en dus kan Borne de bloemen en champagne klaar gaan zetten. Bekijk de video voor een verslag van een middagje op sportpark De Mors.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: