nieuws

Eventuele huldiging Go Ahead Eagles aanstaande woensdag naast stadion

Als Go Ahead Eagles dinsdag over twee wedstrijden wint in de finale van de play-offs tegen RKC Waalwijk en daardoor naar de Eredivisie promoveert, wordt het team de volgende dag gehuldigd op de parkeerplaats naast het stadion. Dat is volgens de gemeente Deventer momenteel de meest logische plek voor een huldiging.
De Deventer zomerkermis neemt vanaf komend weekeinde namelijk bezit van De Brink, het plein waar Go Ahead Eagles in 2013 en 2016 door duizenden supporters werd gehuldigd na de promotie. Hetzelfde geldt voor het Grote Kerkhof, het andere plein in de stad waarop een huldiging zou kunnen plaatsvinden.
Dat betekent dat de gemeente heeft moeten zoeken naar een andere locatie voor een eventuele huldiging. En dat is de parkeerplaats naast het stadion geworden.
Die plek werd vanochtend al genoemd als huldigingslocatie. Tijdens de laatste promotiewedstrijd in 2013, uit bij De Graafschap, werd die parkeerplaats ook al even in bezit genomen door supporters. Die keken met duizenden tegelijk op een groot scherm naar de allesbepalende wedstrijd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.