Recordaantal deelnemers bij toernooi Eric Braamhaar Foundation in Nijverdal

Op de velden van voetbalvereniging De Zweef in Nijverdal is vandaag de 26ste editie van het Eric Braamhaar Toernooi voor G-voetballers gespeeld. Het toernooi trok een recordaantal deelnemers.

Ruim driehonderd voetballers met een geestelijke of lichamelijke beperking waren aangemeld en daarmee heeft het toernooi weer een record gebroken. De spelers kwamen uit de wijde omgeving, tot Doetinchem aan toe.

Reclame voor taarten

Leon Nijhuis van dagactiviteitencentrum De Burg vindt het leuk om mee te spelen. "Het is ook goed voor elkaar hier bij De Zweef en het is lekker weer." Tussendoor maakt hij reclame voor de taarten die bij De Burg te koop zijn.

Toernooi G-voetbal van Erik Braamhaar Foundation

Richard Vloedgraven is voorzitter van de Eric Braamhaar Foundation. "De naamgever, oud-betaald voetbal scheidsrechter, kampt met een hernia. Toch was hij er vanmorgen wel bij toen de opening was. Het is echt een geweldig leuk toernooi waar vooral het plezier voorop staat."

Medaille

Elk team kreeg een beker en iedereen kreeg ook een kleurige cap en een medaille. Tussen de middag was er een lopend buffet.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: