nieuws

Zinderende titelrace in de Hoofdklasse B zaterdag live bij RTV Oost

Grijpt Excelsior'31 of Staphorst nog de titel?
Grijpt Excelsior'31 of Staphorst nog de titel? © RTV Oost
Wordt het Sparta Nijkerk, Excelsior'31 of tóch nog Staphorst? De zinderende titelstrijd in de Zaterdag Hoofdklasse B beleef je zaterdag live bij RTV Oost. Vanaf 14.15 uur volgen we de ontknoping op de voet met een extra uitzending.
Sparta Nijkerk is de koploper en heeft de beste papieren, maar bij een misstap heeft Excelsior'31 weer de grootste mogelijkheid om zich te kronen tot kampioen in de confrontatie met Flevo Boys. Maar waar er twee vechten om één been… Voor Staphorst lonkt het PSV-scenario uit 2007. De ploeg van trainer Dennis van Toor kan bij een overwinning op CSV Apeldoorn dit krankzinnige seizoen alsnog besluiten met de schaal als er een misstap volgt van Sparta Nijkerk bij ACV in Assen en als ook Excelsior'31 op eigen terrein bezwijkt onder de druk.

Uitzending

De uitzending begint om 14.15 uur. Het commentaar komt vanuit Rijssen van Raymond Koning, terwijl Paul Schabbink vanuit het matchcenter verslag doet van de overige twee duels. RTV Oost schakelt langs alle velden om maar niets te hoeven missen van de sensationele ontknoping. De wedstrijden zie je live op TV Oost, rtvoost.nl en de Facebook-pagina van RTV Oost Sport.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.