nieuws

Dennis van der Ree en Peter Niemeyer in technische staf FC Twente

Nieuwe assistenten voor Gonzalo Garcia Garcia
Nieuwe assistenten voor Gonzalo Garcia Garcia © Pro Shots
FC Twente heeft de technische staf voor komend seizoen rond. Dennis van der Ree en Peter Niemeyer gaan hoofdtrainer Gonzalo Garcia Garcia assisteren.
"We hebben een klein, maar kwalitatief goed team rond het eerste elftal gezocht", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen. "Mensen die complementair aan elkaar zijn. Gonzalo Garcia en Dennis van der Ree kennen elkaar al lang en hebben altijd contact gehouden. Ze zijn heel complementair aan elkaar en hebben dezelfde voetbalopvatting. Ook Dennis heeft een goed oog voor het detail. Hij houdt zich graag op de achtergrond maar heeft een duidelijke mening en is niet bang die te ventileren. Ik ben heel blij met zijn komst."

Niemeyer

"Peter Niemeyer heeft een jaar stage bij ons gelopen. Dat is van beide zijden zeer bevallen. Peter heeft veel competenties. Hij gaat zich bezig houden met zowel de Academie als met het eerste elftal. Met zijn schat aan ervaring kan hij spelers individueel beter maken. Daarnaast wordt hij de schakel tussen de Academie en het eerste elftal, hetgeen de doorstroming van jeugdspelers moet bevorderen. Alle stafleden hebben een grote kennis van voetbal en mensen. Bijkomend voordeel is dat Gonzalo de Spaanse trainerscursus gevolgd heeft, Peter de Duitse cursus en Sander, Evert en Senol uit de Nederlandse school komen. Kortom een mix van kennis en culturen", aldus Van Leeuwen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.