Aanvoerder Kamp na degradatie Quick: "Het was gewoon onstabiel"

Quick'20 degradeerde vandaag na drie jaar uit de 3e divisie. Het speelde gelijk tegen Quick uit Den Haag en dat was niet voldoende om boven de degradatiestreep te eindigen. Vertrekkend aanvoerder Jan Willem Kamp was trots op de instelling van zijn ploeg vandaag, maar baalde uiteraard flink van de degradatie.

"Het is gewoon onstabiel geweest. Dat kun je concluderen. Of dat dan wel of niet door kwaliteit komt, vind ik lastig. Omdat je ziet dat we de laatste twaalf wedstrijden redelijke resultaten gehaald hebben voor een degradatiekandidaat. We laten zien dat we tegen elke tegenstander wel goed kunnen voetballen, alleen uiteindelijk is het niet genoeg geweest en ben je niet stabiel genoeg geweest."

Hij wilde nog wel aangeven dat Quick alles gaf vandaag: "Er was een kleine kans dat we het nog zouden halen. We hebben wel alles gedaan om die wedstrijd te winnen. Het was zeker niet zo dat we vooraf al dachten dat het gespeeld was. Dat is niet aan de orde geweest." In de audio het hele interview.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: