nieuws

A-junior helpt VV Diepenveen met beauty aan kampioenschap

VV Diepenveen promoveert naar de derde klasse. In een onderling duel om het kampioenschap werd zondag GFC Goor met 2-0 verslagen. De beslissende goal werd gemaakt door A-junior Pepijn van den Wollenberg die pas zijn tweede duel in de basis speelde.
Meer dan 1000 bezoekers waren er naar sportcomplex De Zunnebargh gekomen voor de beslissing in de 4e klasse G. GFC had voorafgaand aan het duel drie punten minder dan VV Diepenveen, maar wel een beter doelsaldo. Bij een overwinning zou de titel naar Goor gaan, maar zij zouden in dat geval hebben afgezien van promotie. Het eerste van GFC voetbalt vanaf komend seizoen op zaterdag in plaats van zondag. 
VV Diepenveen promoveert door de winst uiteraard wel gewoon naar de derde klasse. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong na een van richting veranderd schot van Jeffrey Blanken. Na afloop ging het echter vooral om de schitterende 2-0 van Pepijn van den Wollenberg. Zaterdag moest hij zich nog melden bij de onder-19, waar hij tot zijn verbazing op de bank werd gezet. De speler werd echter klaargestoomd voor het kampioensduel tegen GFC waar hij negentig minuten mocht maken en uiteindelijk voor de beslissing zorgde. 
Na een uitrap van de keeper van GFC Goor bedacht Van den Wollenberg zich geen moment en schoot hij de bal van een meter of dertig in de kruising. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.