nieuws

NFI doet na jaar nieuw onderzoek in moordzaak Daan Mellée uit Enschede

Experts van het forensisch instituut NFI zijn vanmiddag begonnen met nieuw onderzoek in de moordzaak Daan Mellée. De Enschedeër werd juli vorig jaar in een woning aan Het Oosterveld met pistoolschoten van het leven beroofd.
Aan het begin van de middag is bij het 'moordpand' aan Het Oosterveld een zogenoemde PD-unit neergezet: een vrachtwagen van waaruit het forensisch onderzoek wordt gecoördineerd. Forensisch experts zijn vervolgens de woning binnen gegaan.
Een politiewoordvoerder wil slechts kwijt dat het gaat om aanvullend technisch onderzoek: "Wat dat inhoudt gaan we verder niet op in. Wellicht dat we daar later alsnog iets over kunnen zeggen, maar vooralsnog willen we er niets over kwijt omdat we daar op termijn last van kunnen hebben."

Doodgeschoten

Daan Mellée onderhield een knipperlichtrelatie met zijn vriendin. Nadat de twee de avond ervoor een heftige ruzie hadden gehad, werd het ontzielde lichaam van Daan de volgende ochtend in de woning teruggevonden. Hij bleek doodgeschoten, zo maakte het rechercheteam pas later bekend.
In deze zaak werden meerdere Enschedeërs aangehouden, maar zij zijn later weer op vrije voeten gesteld. Twee van hen gelden nog wel als verdachte, zo meldt een woordvoerder. Het gaat om 32-jarige vrouw uit Enschede en een 37-jarige man uit Hengelo. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.