nieuws

Kinderwagen met kind vermoedelijk gebruikt als dekmantel door winkeldieven in Zwolle

Twee vrouwen stelen bij een supermarkt aan de Veemarkt in Zwolle voor bijna tweehonderd euro cosmetica en opzetborstels voor elektrische tandenborstels. Er zijn duidelijke beelden van.
Ze komen met een kind in een kinderwagen de winkel binnen en gebruiken die wagen vermoedelijk om de gestolen spullen langs de kassa te loodsen. De vrouwen laden eerst de opzetborstels, deodorantbusjes en crèmepotjes in het winkelmandje en dekken dat af met een groot pak luiers.
Tekst gaat verder onder de video
Op een rustige plek in de winkel staan de vrouwen een tijdje stil. Vermoedelijk verstoppen ze daar de gestolen spullen. Even later komen ze bij de kassa, zonder de cosmetica, zonder het pak luiers, maar wel met een pak bolletjes. De bolletjes worden afgerekend en de vrouwen verdwijnen uit de winkel.

Vrouwen waren ook in andere winkels

Voor ze in de supermarkt waren de vrouwen ook bij een drogisterij in het centrum van Zwolle. Ze vielen daar ook op omdat ze zich verdacht gedroegen. Mogelijk zijn deze vrouwen op donderdag 28 februari in meer winkels in Zwolle geweest. Weet je wie dit zijn? Weet je waar ze nu zijn? Laat het de politie meteen weten!
- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Zwolle een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier van de politie
- Wil je liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
- Anoniem tippen op internet kan via deze link
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.