Rohda Raalte naar tweede ronde nacompetitie na simpele zege op BVC'12

Lars van Schooten maakte een fraaie treffer
Lars van Schooten maakte een fraaie treffer © Orange Pictures
Rohda Raalte blijft in de strijd om promotie naar de hoofdklasse. In de eerste ronde van de nacompetitie wisten de Raaltenaren in eigen huis met 4-1 te winnen van BVC'12.
De thuisploeg opende het bal en kwam al na tien minuten op voorsprong dankzij Thom Strijland. Vlak na rust werd het duel binnen een minuut beslist. Djeremy Zandvliet zorgde voor de 2-0 en luttele seconden later bracht Lars van Schooten met een fraaie treffer de stand op 3-0. Een kwartier voor tijd tilde Coen van Heun de score naar 4-0. In de slotminuut wist Sander Arts namens de bezoekers de eretreffer en daarmee de eindstand op het bord te brengen: 4-1. Zondag speelt Rohda Raalte de tweede ronde in Oss, waar het op bezoek gaat bij sv TOP.