nieuws

'Onze' Koen Wijlens winnaar vrachtwagenrace Zomerfeesten De Hoeve

Het is hem gelukt! De 22-jarige Koen Wijlens uit St. Isidorushoeve is gistermiddag winnaar geworden van de vrachtwagenraces. Het allernieuwste onderdeel van het crossspektakel dat onderdeel is van Zomerfeesten De Hoeve.
In twee spannende rondes maakte Koen korte metten met zijn grootste concurrent, plaatsgenoot Jeffry Bauhuis. Onderlinge strijd was er volop in de baan, in het 'rennerskwartier' was de sfeer meer dan geweldig.
Een blije Koen Wijlens
Een blije Koen Wijlens © Esther Rikken

Trots op de Bende ...

"Ik ben ontzettend trots op de Bende van 8, ieder jaar weer organiseren zij deze mooie crossdag, tijdens onze zomerfeesten", aldus Erwin Keemers, voorzitter van Zomerfeesten De Hoeve.

Hoe oaler, hoe gekker

"We proberen ieder jaar weer iets nieuws toe te voegen aan het spektakel. Dit jaar is dat de vrachtwagenrace. En het is een groot succes, volgend jaar weer", aldus Ramon van der Zwet, één van de Bende van 8. 
Video: De cross van Zomerfeesten De Hoeve

Familiefeestje

"Onze familie doet al jaren mee, op allerlei onderdelen. En ja, dit jaar wilden we erg graag winnen in de nieuwe klasse, de vrachtwagenrace. Het heeft wat moeite gekost en ja, ik moest Jeffry op een gegeven moment écht even goed uitschakelen!", aldus Koen Wijlens.
Vader Wijlens komt als laatste het rennerskwartier ingereden met zijn vrachtwagen, maar hij straalt. De 55-jarige Hoevenaar is trots op zijn zoon. Dat moge duidelijk zijn. 
Het crossspektakel tijdens Zomerfeesten De Hoeve
Het crossspektakel tijdens Zomerfeesten De Hoeve © Esther Rikken

'Onze' Koen

Afgelopen vrijdag mocht Team Expeditie Oost al even een kijkje nemen op de bouwplaats van de heren. Wij zijn dus ook trots. "Koen, van harte gefeliciteerd met je eerste plek".
Vader Rene tijdens het sleutelen
Vader Rene tijdens het sleutelen © Arjan Staal
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.