nieuws

Voegen wanden parkeergarage Buitenhaven in Kampen worden vervangen

Parkeergarage Buitenhaven
Parkeergarage Buitenhaven © Gemeente Kampen
De voegen van de wanden van de parkeergarage Buitenhaven in Kampen worden volgende week vervangen. Vorige maand was de parkeergarage enige tijd gesloten, omdat het voegmateriaal op twee plekken in het middengebied van de parkeergarage was losgeraakt.
Een aannemer heeft toen de voegen in het midden vervangen. Op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni worden de buitenmuren dus aangepakt. 
Ook al is het volgens de gemeente Kampen niet de verwachting dat de voegen van de buitenmuren los kunnen laten, tóch wil de aannemer het zekere voor het onzekere nemen. De aannemer heeft daarom in overleg met de gemeente besloten alle voegen in de parkeergarage te vervangen.

Esthetisch probleem

De voegen vangen het krimpen en rekken van de grotere betonplaten op. Het losraken van de voegen is vooral een esthetisch probleem. Voor de constructie van de parkeergarage is het niet van belang, zo schreef de gemeente al eerder.
De parkeergarage blijft tijdens deze werkzaamheden gewoon open. Alleen de parkeerplaatsen recht onder de te vervangen voegen kunnen niet gebruikt worden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.