Tuincentra Overijssel doen goede zaken op Pinkstermaandag

De tuincentra in Overijssel deden vandaag goede zaken. Dat geldt in ieder geval voor de Almelose vestiging van de Intratuin. Bijna de gehele dag was het parkeerterrein behorende bij de winkel goed gevuld en verlieten vaak overvolle winkelwagentjes het pand.

"Wij mogen absoluut niet klagen. De temperatuur is vandaag mooi onder de dertig graden gebleven en dan trekken mensen graag richting bijvoorbeeld een tuincentrum. Zeker in deze periode wanneer iedereen volop geniet van het buitenleven", aldus bedrijfsleider Jack van der Helm.

Bedrijfsleider Jack van der Helm (Foto: Esther Rikken)
Bedrijfsleider Jack van der Helm (Foto: Esther Rikken)

De doelgroep

Dit Pinksterweekend werd er een groot aantal festivals en evenementen georganiseerd in onze provincie. "Gelukkig trekken dat soort jaarlijkse gebeurtenissen een ander soort publiek en kunnen wij blijven rekenen op een mooi gevulde winkel". 

Verslag Esther Rikken

Te warm

"De temperatuur kan ons wel parten spelen. Wanneer het buiten warmer is dan 35 graden dan hebben we het aanzienlijk minder druk", aldus van der Helm. 

De hits

We hebben al een aantal mooie weken gehad dus je zou bijna verwachten dat de perkplanten inmiddels bij de mensen thuis in de grond staan. "Met die klus is men zeker al begonnen maar wij verkopen nog steeds volop. Wat het op dit moment ook goed doet, zijn de barbeques en de tuinstellen met bijbehorende kussens en accessoires. Kortom, je hoort ons niet klagen", aldus de tevreden bedrijfsleider.

De drukbezochte Intratuin Almelo (Foto: Esther Rikken)
De drukbezochte Intratuin Almelo (Foto: Esther Rikken)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Regio Almelo Ondernemend Overijssel Nieuws
Deel dit artikel: