Rohda Raalte moet winst districtsbeker aan DUNO Doorwerth laten

Rohda Raalte is er niet in geslaagd om zich te kronen tot winnaar van de districtsbeker. Op het eigen sportpark Tijenraan ging DUNO Doorwerth er met de bekerwinst vandoor: 0-2.
Toch had er meer in gezeten voor de ploeg van Frank Tempelman, want in de eerste helft kregen de Raaltenaren voldoende mogelijkheden om tot score te komen. Na tien minuten kwam DUNO op voorsprong in Salland via Heijckmann, die met een laag schot doelman Tepperik kansloos liet.
Na ruim een half zaten de bezoekers uit Gelderland op rozen toen Gandu - met het nodige geluk - voor de 0-2 zorgde. Na rust probeerde Rohda Raalte het wel, maar uiteindelijk werd de aanvalsdrift niet meer beloond. Daardoor bleef het bij 0-2 en gaat de bekerwinst naar DUNO Doorwerth.