RTV Oost bij de 19e Scania Zwolse Halve Marathon

Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij.  Zaterdag 15 juni kun je vanaf 19.45 uur bij TV Oost weer genieten van hét gezellige hardloopfestival Scania Zwolse Halve Marathon.

Behalve de wedstrijd is er ook aandacht voor de unieke sfeer in de Zwolse binnenstad met overvolle terrassen en tientallen optredende artiesten. 

 

Presentatie

De presentatie komt van Daniel Godinho Veiga en Teun van der Velden zorgt voor een sfeerverslag rondom het parcours in de binnenstad.

 

Scania Zwolse Halve Marathon zie je zaterdag 15 juni om 19.45 uur bij TV Oost. Deze uitzending wordt herhaald op zondag 16 juni tussen 07.15 en 10.00 uur. Meer informatie over de Scania Zwolse Halve Marathon is te vinden op www.halvemarathonzwolle.nl.

“Mogelijk vinden op 15 juni 2019 helikoptervluchten plaats voor het vervaardigen van filmbeelden van de Zwolse Halve Marathon ten behoeve van rechtstreekse verslaglegging. Het kan dan ook zo zijn dat u de betreffende helikopter, een Aerospatiale AS355, wat lager ziet vliegen dan u gebruikelijk gewend bent. Dit kan plaatsvinden tussen 19:30 en 21:30 uur. Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met Heli Holland, info@heliholland.nl of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Zwolle Persberichten Meer
Deel dit artikel: