nieuws

FC Twente staat als eerste Nederlandse club weer op het veld

Het is nog maar halverwege juni, maar toch heeft de selectie van FC Twente de eerste trainingsdag van het nieuwe seizoen alweer achter de rug. Vandaag trokken de spelers hun kicksen aan om zich klaar te stomen voor de terugkeer in de eredivisie.
Waar de spelers van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles nog in een tropisch land in de hangmat liggen, werken de Tukkers zich onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Gonzalo Garcia-Garcia in het zweet om de vakantiekilo's weer kwijt te raken.
Op deze eerste dag van het nieuwe voetbaljaar was een aantal nieuwe spelers te zien, zoals de van Arsenal overgekomen Spaanse verdediger Julio Pleguezuelo. Routinier Paul Verhaegh stond vandaag nog niet op de zoden, hij heeft nog vakantie. 

Vertrouwde elementen

Behalve wat mutaties, zijn er ook vertrouwde bakens binnen de selectie. Zo bereidt Peet Bijen zich voor op zijn zesde seizoen bij FC Twente en is Wout Brama ook in de eredivisie weer de aanvoerder van de ploeg.
De komende dagen staan bij FC Twente nog in het teken van trainen. Op zaterdag 29 juni speelt de club haar eerste oefenduel in Fleringen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.