nieuws

CSI Twente maakt droomstart: "Evenement is groter en mooier dan ooit"

Eind deze week komende de toppers pas in actie, maar vandaag is CSI Twente in Geesteren al van start gegaan met jeugd- en ponywedstrijden. Een hele opluchting voor de organisatie, want vorig weekend stortte de hoofdtribune door storm volledig in. De tribune is herbouwd, de velden liggen er mooi bij en de weersverwachting is goed.
Rob Maathuis van CSI Twente verwacht niet alleen een recordaantal deelnemers, maar ook heel veel bezoekers dit jaar. "We hebben  landenwedstrijden op vijf-sterren niveau voor zowel springen als dressuur, dus komt de hele wereldtop naar Geesteren. Ook nog met hun beste paarden. En dat met een zonnetje erbij."

Compleet dorp

In de weken voorafgaand aan het concours hippique wordt in Geesteren een compleet dorp van grote en kleinere tenten uit de grond gestampt. De organisatie kreeg een flinke tegenslag te verduren toen vorige week de hoofdtribune volledig werd verwoest door de storm.
Toch is in een paar dagen tijd de schade volledig hersteld en kon het evenement vandaag beginnen met wedstrijden voor de jeugd. Vanaf donderdag tot en met zondag zijn de internationale wedstrijden te zien op het hoofdveld.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.