Luttenbergs popfestival Lil'Hill gaat verhuizen

"We zijn 21 jaar geworden. En nu dan?" Dat is wat de organisatie van het Luttenbergse popfestival Lil’Hill zich afgelopen voorjaar afvroeg. Het antwoord bleek simpel: verhuizen. En dan niet zomaar verhuizen, maar naar 'de mooiste plek van Luttenberg'.

Het Luttenbergse popfestival kende haar eerste 11 edities op de plaatselijke ijsbaan, waarna de organisatie in 2010 besloot te verkassen naar een weilandje net buiten het dorp. 

Met de vuist op tafel
Dit jaar ging het weer kriebelen. En dus deed de Lil’Hill-organisatie waar elke 21-jarige recht op heeft: het sloeg met de vuist op tafel. Tijd voor wat anders, tijd voor een verhuizing naar de Bergweg. Volgens de organisatie 'de mooiste plek van Luttenberg'. 

Wordt dan alles anders, op 13 juli aan de Bergweg? Integendeel, belooft de organisatie: "Muziek, feest, hapje, drankje, gekkigheid. Maar dan op de mooiste plek van Luttenberg, op de flank van de berg met dat adembenemende uitzicht."

Maar uiteindelijk staat op Lil’Hill ook dit jaar weer de muziek centraal. Vanaf het podium hoor je onder andere rockchick Elsa Lester, britpoppers Millenials en de rock ‘n roll van The Tambles. Afsluiters zijn de Amsterdamse indierockers Canshaker Pi.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Salland Nieuws
Deel dit artikel: