GA Eagles rekent niet meer op Baas en Van Moorsel, Bakx nog twijfelgeval

Roland Baas, Paco van Moorsel en Istvan Bakx staan zondag niet op het veld bij de eerste training van Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft Baas en Van Moorsel een aanbieding gedaan voor een nieuw contract maar zij zijn daar niet op ingegaan. De onderhandelingen met Istvan Bakx lopen formeel nog wel. 

"Je kan de deur nooit helemaal dichtgooien, maar Roland Baas en Paco van Moorsel doen we op dit moment in ieder geval geen nieuwe aanbieding meer", zegt technisch directeur Paul Bosvelt die met Nicolas Abdat, Mael Corboz en Elmo Lieftink voorlopig nog maar drie aanwinsten voor komend seizoen te pakken heeft. 

"Er moet zeker nog wat gebeuren, maar we hebben nog twee maanden. We willen alleen wel zo snel mogelijk het geraamte hebben staan. Zondag zal nog niet alles klip en klaar zijn maar ik verwacht wel dat we voor die tijd nog wat nieuwe spelers kunnen aankondigen. We zijn voor drie, vier posities nog op zoek."

Go Ahead Eagles is wel dichtbij een akkoord met Gino Bosz over een langer verblijft. De verdediger tekent vermoedelijk spoedig bij tot 2021.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.