nieuws

Gersom Klok verruilt FC Emmen voor oude liefde HHC Hardenberg

Gersom Klok
Gersom Klok © Pro Shots
Gersom Klok is terug op het oude nest. De 28-jarige rechtsback verlaat eredivisionist FC Emmen en keert terug bij HHC Hardenberg, waar hij tussen 2012 en 2016 ook al speelde.
Klok stond drie seizoenen onder contract bij de Emmenaren en speelde daarin 63 wedstrijden. Voor zijn eerste periode bij HHC kwam Klok uit voor Go Ahead Eagles en SC Veendam. De verdediger wil zich meer gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. “Ik ga beginnen met een eigen onderneming op het gebied van personal training en in- en outdoor sporten. In de breedste zin van het woord. Mensen met zwaar overgewicht tot topsporters. Ik wil iedereen kunnen helpen”, schetst Klok op de officiële kanalen van HHC.

Prijzen

HHC was voor hem eigenlijk de enige optie: “Ik heb altijd geroepen dat ik, als ik bij de amateurs speel, dat bij HHC doe. Daar ben ik altijd bij gebleven. Ik heb het altijd super naar mijn zin gehad en voel mij hier thuis. En op de top van mijn kunnen wil ik graag wat voor de club terugdoen. Ik wil niet gaan afbouwen en teruggaan, maar in de topjaren nog wat kunnen doen. En een gooi doen naar prijzen. Dat lijkt mij wel het ultieme doel". aldus Klok.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.