nieuws

Ook voor Heracles Almelo is het seizoen begonnen

In het eigen stadion is Heracles Almelo vanmiddag begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg van coach Frank Wormuth kwam rond tien uur voor het eerst het veld op.
Wormuth zag deze zomer basisspelers Brandley Kuwas en Lerin Duarte vertrekken. Er kwamen drie nieuwe spelers voor terug en zij stonden vanmiddag op het veld. Navajo Bakboord en Teun Bijleveld kwamen over van Jong Ajax en Orestis Kiomourtzoglou werd opgehaald in de Derde Bundesliga.

Pröpper, Dalmau en Peterson

Ook aanvoerder Robin Pröpper deed weer met de groepstraining mee. Hij miste bijna het volledige vorige seizoen door een knieblessure. Over spelers als Adrian Dalmau en Kristoffer Peterson zijn er al langer transfergeruchten, maar zij stonden vandaag nog 'gewoon' op het veld in het Polman Stadion. Al moest Dalmau wel ziek afhaken, ook Tim Breukers was ziek.

Oefenprogramma

Volgende week zaterdag is de eerste oefenwedstrijd voor Heracles. Het speelt dan tegen de Almelose selectie. Daarna speelt de ploeg nog veel duels. Onder meer FC Nordsjaelland, Club Brugge, Excelsior en Plymouth Argyle zijn tegenstander van de Almeloërs. Bekijk hier de volledige voorbereiding van Heracles.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.