nieuws

Jongen in Zwolle ziekenhuis in geslagen door groep van tien

Jongen mishandeld in Zwolle
Jongen mishandeld in Zwolle © RTV Oost/Wouter de Wilde
Een groep van acht à tien personen heeft gisteravond een jongen in Zwolle zwaar mishandeld. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen op zijn hoofd en moest in het ziekenhuis gehecht worden. De politie is op zoek naar de daders.
Naast de klappen op zijn hoofd, is de jongen bedreigd met een mes. Het gebeurde zaterdagavond allemaal rond 22.15 uur op de Twistvlietbrug in Zwolle. Na de mishandeling reed de groep weg in de richting van Holtenbroek.
De persoon die de politie ziet als belangrijkste verdachte droeg een groene jas met bubbelvoering en capuchon, een donkerkleurige trui/vest met capuchon, een zwarte broek met gaten op de knie en sprak Nederlands. Hij heeft zwart gemillimeterd haar, een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.75 meter lang, 15 à 17 jaar oud en heeft een normaal postuur. Het vlindermes viel op doordat het kleurrijk was.

Hulp
Na het incident is het slachtoffer bijgestaan door een persoon die een doekje regelde voor het slachtoffer. De politie wil graag met deze persoon in contact komen. Ook andere eventuele getuigen wordt opgeroepen zich te melden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.