nieuws

Team West wederom winnaar van het Twentebal

Gezellig!
Gezellig! © Carolien Abbink
Voor de 39e keer werd afgelopen weekend het Twentebal georganiseerd. Een klootschietwedstrijd voor genodigden waarbij door afgevaardigden uit het westen en uit het oosten wordt gestreden om een wisselbokaal.
Landgoed het Singraven is dit jaar de locatie van het Twentebal. Een locatie waar vooral de westerlingen hun ogen uitkijken.

Klootschieten met een ... bal

En wanneer wereldkampioen klootschieten Silke Tulk uit Borne het spelletje kort maar krachtig uit begint te leggen, gaan de oortjes klapperen. "Volgens mij heb ik er wel eens van gehoord, maar dat we zouden gaan gooien met een 'bal', dat had ik niet verwacht", aldus Frank van Aalst, ondernemer en uitkomend voor Team West.
Één en al enthousiasme
Één en al enthousiasme © Carolien Abbink

De wijzen uit het oosten

"Wij gaan winnen. Ik ben de aanvoerder van Team Oost en ervan overtuigd dat de wisselbokaal weer terugkomt naar het oosten van het land", aldus Getty Kaspers, zangeres en uitkomend voor Team Oost.
Video: De strijd tussen Oost en West tijdens het Twentebal 2019
"De bokaal is een jaar in het westen geweest, onder meer door toedoen van collega Sharon Dijksma. Vandaag ga ik er alles aan doen om de bokaal weer richting Overijssel te krijgen", aldus Hester Maij, politica en uitkomend voor Team Oost.

Leuk om een keer mee te maken

Het was een bijzondere dag, gemoedelijk, gezellig en overgoten met de nodige flair. Team Expeditie Oost ging op chique en heeft genoten.
Ook Team Expeditie Oost mocht komen
Ook Team Expeditie Oost mocht komen © Esther Rikken
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.