nieuws

Programma: De voorbereiding van de voetbalclubs gaat beginnen

Programma deze week
Programma deze week © RTV Oost
Het seizoen zit er nog maar net op, maar het nieuwe staat alweer voor de deur. Deze week beginnen de clubs uit het betaald voetbal aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De vier Overijsselse clubs uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie spelen zaterdag allemaal hun eerste oefenduel. De eerste die in actie komt is Heracles Almelo. Dat speelt om 14.30 uur tegen Almelose selectie. Een dag later speelt het alweer. Dan is Nordsjælland uit Denemarken de tegenstander in Bornerbroek.
Zaterdagmiddag begint FC Twente de voorbereiding in Fleringen tegen Regioteam Tubbergen. Dat wordt een wedstrijd van 2x 60 minuten. Twee uur later speelt PEC Zwolle in Wijthmen tegen FC Dalfsen en weer twee uur daarna komt Go Ahead Eagles in actie tegen SV Terwolde.
Op zondag komt ook HSC'21 uit de 3e divisie voor het eerst in actie. Het speelt dan in eigen huis tegen plaatgenoot Bon Boys. De meest opvallende oefenwedstrijd is misschien wel die van Quick'20. Die ploeg krijgt vanavond landskampioen Ajax op bezoek in Oldenzaal.
Klik of tik op de clubs voor een compleet overzicht van de voorbereiding.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.