nieuws

Kun jij een balletje hoog houden?

Doe dan mee! RTV Oost organiseert ook dít jaar het ‘Open Overijssels Kampioenschap Balletje Hooghouden’. De voorrondes zijn er op de Open Dagen van de BVO’s. Zaterdag 6 juli bij PEC Zwolle, zondag 7 juli bij FC Twente en Heracles Almelo én op zondag 14 juli bij Go Ahead Eagles in Deventer. Het kampioenschap Balletje Hooghouden wordt georganiseerd in samenwerking met FC Twente, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, PEC Zwolle en de opleiding Sport & Bewegen van het ROC van Twente.
Meld je gratis aan bij de RTV Oost Boog op één van die Open Dagen. Elke voorronde levert één finalist op. De vier finalisten strijden later dit jaar tijdens een thuiswedstrijd van Heracles Almelo om de ‘Cup met de grote oren’. Deelname is gratis en staat open voor iedereen die durft!

Winnaars 2017 en 2018

Tom Besten uit Haarle werd in 2017 de eerste Overijssels kampioen waarbij hij de bal maar liefst 1328 keer in de lucht wist te schoppen. Karsten Leene uit Apeldoorn won op zaterdag 27 oktober in de rust van PEC Zwolle – Heracles Almelo de editie 2018. In een uitverkochte MAC3PARK-stadion in Zwolle haalde hij het record tot nu toe van 1583 keer.
Kun jij ook een balletje hooghouden? Dan zien we je graag terug op één van de Open Dagen van de Overijsselse BVO’s.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.