Quick'20 krijgt er elf om de oren tegen Ajax, maar Kemna steelt show

Quick'20 had vanavond de eer de eerste oefentegenstander van landskampioen Ajax te zijn in de voorbereiding van het komende seizoen. In Oldenzaal kreeg de thuisploeg er elf om de oren van de ploeg van Oldenzaler Erik ten Hag, maar scoorde het ook twee keer. Jip Kemna stal de show.

Al na een minuut zorgde Klaas Jan Huntelaar voor de 0-1 uit een hoekschop. Die maakte even later ook zijn tweede, vanaf de stip. Tim Zwienenberg zorgde met een afstandsschot voor de 1-2. Na een eigen doelpunt van Jelle Leenders en drie treffers van Vaclav Cerny, was er het hoogtepunt van de avond voor Quick. Jip Kemna scoorde vanaf de stip met een 'Panenka'. Noa Lang zorgde voor de 2-7 ruststand.

In de tweede helft verschenen er veel nieuwe gezichten op het veld. Victor Jensen maakte na een uur spelen de eerste treffer van de tweede helft na een fout van doelman Bob Peterman. Dani de Wit (strafschop), Jensen en Brian Brobbey zorgden voor de 2-11 eindstand.

Voorbereiding Quick

De eerstvolgende oefenwedstrijd van Quick'20 is pas in augustus. De selectie vertrekt nu eerst naar Mallorca. Begin augustus neemt het deel aan het TOP Toernooi in Rijssen en daarna oefent het nog tegen FC Suryoye, FC Twente onder 19 en DETO. Bekijk hier de voorbereiding van Quick'20. De ploeg speelt komend seizoen in de hoofdklasse na de degradatie uit de 3e divisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: