nieuws

Dalmau ontkent staking, Heracles houdt vast aan uitspraken

Adrian Dalmau
Adrian Dalmau © Pro Shots
Adrian Dalmau ontkent dat hij vanmiddag niet op de selectiefoto van Heracles wilde gaan omdat hij wil vertrekken bij de club. Hij zegt dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden in het ziekenhuis was en daarom niet op de foto kon gaan. Dat laat hij weten in een post op Instagram.

Niet op de foto

Technisch manager Tim Gilissen zegt dat de spits wel degelijk weigerde op de foto te gaan omdat hij wil vertrekken uit Almelo: "Een half uur voordat de teamfoto genomen is, is Dalmau naar mij toegekomen om te zeggen dat hij niet op de foto wil omdat hij weg wil."

Stress

Tegenover Tubantia laat zaakwaarnemer Hector Peris Ros weten dat Dalmau wel op de foto wilde, maar dat de stress hem teveel werd en hij druk voelde op zijn hart. Heracles heeft aangegeven mee te willen werken aan een vertrek bij een goed bod. Maccabi Tel Aviv zou interesse hebben, maar de Almelose club gaat niet akkoord met het bod. 
Clubtopscorer 
Dalmau kwam afgelopen seizoen tot 19 treffers voor de Almeloërs en werd daarmee gedeeld clubtopscorer in één seizoen met Samuel Armenteros.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.