PEC Zwolle haalt de dubbele cijfers tegen FC Dalfsen

PEC Zwolle heeft in de eerste wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen de dubbele cijfers gehaald. De ploeg van trainer John Stegeman won met 11-0 van FC Dalfsen.
Trainer John Stegeman begon met nieuwkomer Xavier Mous onder de lat en daarnaast kreeg ook Etiënne Reijnen bij zijn terugkeer een basisplek. De andere negen speelden ook vorig jaar al in Zwolle.
Na tien minuten opende Lennart Thy de score en twee minuten later zorgde Stanley Elbers al voor de tweede treffer. Pelle Clement zorgde na een half uur voor de 0-3. Kort voor rust bepaalden Thy en Clint Leemans de ruststand op 0-5. Na de pauze voerde Stegeman tien wissels door. Alleen Mous bleef staan.
Tien minuten in de tweede helft maakte Mike van Duinen de 0-6 en via Stefan de Bert, Jarno Westerman (2x) en opnieuw Van Duinen werden de dubbele cijfers gehaald. Westerman maakte daarna zijn hattrick nog compleet.