nieuws

PEC Zwolle bevestigt komst Iliass Bel Hassani

PEC Zwolle heeft de komst van Iliass Bel Hassani bevestigd. Bel Hassani tekende voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.
Voor Bel Hassani betekent het een weerzien met trainer John Stegeman. Het duo werkte eerder bij Heracles Almelo samen. De middenvelder vertrok naar AZ, maar wist daar geen vaste waarde te worden. Afgelopen seizoen werd hij de tweede seizoenshelft verhuurd aan FC Groningen.

Past goed bij mij

Iliass Bel Hassani: "Het doet me oprecht goed dat ik bij PEC Zwolle mijn carrière kan voortzetten. Deze club staat in mijn ogen al jaren voor verzorgd, aanvallend voetbal. Dat past goed bij mij. Ik ga er vol voor om het komende seizoen een bijdrage te leveren aan de successen van deze ploeg. Voor nu wil ik zo snel mogelijk aanhaken bij de selectie en ik kan niet wachten om weer binnen de lijnen te staan."

Veel dreiging

Technisch manager Mike Willems: "Wij zijn op zoek gegaan naar een creatieve, aanvallend ingestelde speler met ervaring in de Eredivisie. Zodoende zijn we al snel bij Iliass uitgekomen. Het is een speler waar altijd veel dreiging vanuit gaat. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen verdiend bij drie clubs in de Eredivisie. Ik ben blij dat Iliass nu voor PEC Zwolle heeft gekozen en samen gaan we voor een mooie periode bij de club."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.