nieuws

FC Twente Vrouwen haalt Belgisch international Davinia Vanmechelen

Davinia Vanmechelen
Davinia Vanmechelen © FC Twente Media
FC Twente Vrouwen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Belgisch international Davinia Vanmechelen. Ze komt over van Paris Saint-Germain, dat haar het afgelopen half jaar verhuurde aan PSV.
Vanmechelen is blij met haar nieuwe club: "Ik heb goede verhalen gehoord over FC Twente Vrouwen. Het is een familieclub met een goed en hecht team, dat past bij mij als speelster. Tevens heeft FC Twente Vrouwen afgelopen seizoen het kampioenschap behaald, dat maakt deze stap extra mooi. Voor komend seizoen wil ik belangrijk zijn tijdens wedstrijden. Ik hoop hier plezier te gaan combineren met hard werken. Het zou mooi zijn als we met deze ploeg ver komen in de Champions League en hopelijk wederom het kampioenschap van de Eredivisie Vrouwen kunnen behalen."

Grootste Belgische talent

Technisch manager Rene Roord is te spreken over de nieuwste aanwinst: "Het is mooi dat we Davinia naar FC Twente hebben kunnen halen. Ze is het grootste Belgische talent op de velden, die een lastige periode heeft gehad bij Paris Saint Germain. Hopelijk komt ze bij ons weer helemaal tot bloei."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.