nieuws

Vakantietasjes dragen bij aan zomerpret voor minderbedeelde kinderen Twenterand

Vakantietasjes
Vakantietasjes © DPT / Gerrit JH Kuiper
Kinderen uit kwetsbare gezinnen hebben vaak niet de mogelijkheid om op vakantie te gaan. Ze blijven achter als vriendjes en vriendinnetjes vertrekken naar zonnige vakantiebestemmingen. Daarom zette Kerk in Actie in samenwerking met Diaconaal Platform Twenterand de actie 'Vakantietas' op.
Gisteravond hebben 180 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar allemaal een vakantietas gekregen. De tassen zijn in verschillende kleuren aangeschaft en gevuld met cadeautjes. Voor de inhoud van de tassen wordt rekening gehouden met twee doelgroepen van 4 tot 12 jaar en van 13 tot 18 jaar oud.

Wat zit er in?

In deze tasjes zitten bonnen om een keer te zwemmen deze zomer, een bon om een tweedehands boek in te slaan, en iets lekkers om te snacken! Diaconaal Platform Twenterand en Kerk in Actie hopen zo beide dat de kinderen hiermee een leuke zomer tegemoet gaan.

De organisatie

Deze actie is georganiseerd door de vrijwilligers van Kerk in Actie Vroomshoop, die de tasjes hebben aangeschaft en gevuld. Het uitreiken van de tasjes was aan stichting Manna. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.