nieuws

FC Twente en Al-Wahda komen niet tot scoren in Boekelo

FC Twente heeft het tweede oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen niet in winst omgezet. Op het veld van BSC Unisson in Boekelo werd het tegen het Al-Wahda van trainer Maurice Steijn 0-0.
Bij FC Twente begonnen nieuwelingen Paul Verhaegh, Julio Pleguezuelo en Lindon Selahi opnieuw in de basis. Joël Drommel stond voor het eerst onder de lat en ook bekende namen als Peet Bijen, Xandro Schenk, Tom Boere en Aitor Cantalapiedra stonden aan de aftrap. Rafik Zekhnini, die ook dit jaar gehuurd wordt van Fiorentina, was wel aanwezig maar deed nog niet mee.
De elf basisspelers van FC Twente kwamen niet tot scoren in de eerste helft. Ook Al-Wahda scoorde niet in de eerste 45 minuten. Na de pauze was Jari Oosterwijk het dichtst bij een treffer, maar een schot en kopbal eindigden allebei op de lat.

Programma

De volgende oefenwedstrijd van FC Twente staat voorlopig pas op zaterdag 20 juli op het programma. OH Leuven is dan in Goor de derde tegenstander. Daarna volgen nog duels tegen Schalke 04 en Konyaspor. Bekijk hier de volledige voorbereiding van Twente.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.