nieuws

PEC Zwolle meldt ook komst Dennis Johnsen van Ajax

Johnsen was al bij Zwolle deze week
Johnsen was al bij Zwolle deze week © Orange Pictures
Dennis Johnsen is komend seizoen speler van PEC Zwolle. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Ajax en de Zwollenaren hebben een optie tot koop bedongen.
Johnsen was deze week al aanwezig bij Zwolle en de club heeft zijn komst nu dus officieel bevestigd. Johnsen: "Op mijn leeftijd wil ik minuten maken in de Eredivisie. Bij PEC Zwolle heb ik een goed gevoel. Niet alleen op basis van de gesprekken die ik hier heb gevoerd, maar ook van wat ik de afgelopen jaren heb gezien. Ik zal er alles aan doen om mij in de basis te knokken en zie uit naar de start van de competitie."

Nog beter worden

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: "Dennis komt uit de jeugd van Rosenborg en heeft al op jonge leeftijd de overstap naar Nederland gemaakt. Het is een speler die graag in de bal komt en van daaruit met zijn acties gevaar sticht. Hij heeft veel potentie om nog beter te worden dan hij nu al is. Aan Dennis de taak om de technische staf de komende periode te overtuigen van zijn kunnen."

Vijfde aanwinst

Eerder deze week haalde PEC Iliass Bel Hassani al. Etiënne Reijnen, Michael Zetterer en Xavier Mous werden eerder al aangetrokken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.