nieuws

Yoëll van Nieff maakt overstap van Heracles naar Hongarije

Yoëll van Nieff
Yoëll van Nieff © Pro Shots
Yoëll van Nieff gaat aan de slag in Hongarije. De middenvelder maakt de overstap van Heracles naar Puskás Akadémia FC. Hij speelde slechts een jaar in Almelo.
In dat jaar werd hij geen vaste waarde en kwam hij tot 15 competitiewedstrijden en één bekerwedstrijd. Daarin scoorde hij niet. Van Nieff was afgelopen weekend al niet meer aanwezig op de open dag om zijn transfer af te ronden.

Positief

"Ik wil iedereen bij Heracles Almelo bedanken voor het afgelopen seizoen", zegt Van Nieff op de website van de club. "Ik kijk positief terug op mijn tijd in Almelo. De supporters, mijn teamgenoten en alle fijne mensen binnen de club draag ik een warm hart toe. Ik wens iedereen veel succes komend seizoen."

Samenwerking niet goed verlopen

Technisch manager Tim Gilissen: "Yoëll heeft zich het afgelopen seizoen voor honderd procent ingezet voor Heracles Almelo. Desondanks is de samenwerking op sportief vlak niet verlopen zoals beide partijen graag hadden gezien. Yoëll heeft aangegeven een nieuwe uitdaging te willen vinden. We zijn blij voor hem dat dat gelukt is. We wensen hem veel succes."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.