Van Wermeskerken: "PEC Zwolle een prachtige club, het is nu aan mij om mezelf te bewijzen"

Met de komst van Sai van Wermeskerken en vandaag Sam Kersten krijgt de selectie van PEC Zwolle steeds meer vorm. Toch lijkt trainer John Stegeman zich nog aanvallend te willen versterken.

"Haha, maar daar ga ik he-le-maal niets over zeggen", hield hij met een glimlach de kaarten voor de borst. Stegeman zei het na afloop van de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Tegen de Griekse topclub bleef Zwolle knap overeind met 2-2, maar liet het in de eerste helft ook zien defensief kwetsbaar te zijn. 

Van Wermeskerken
Kersten en Van Wermeskerken moeten die laatste linie meer fundament geven. Laatstgenoemde kwam over van Cambuur en lijkt met rugnummer 2 een vaste waarde te worden als rechtsback. Volgens Stegeman zal de Nederlandse Japanner de concurrentiestrijd moeten aangaan met Gustavo Hamer. Dat beseft ook de nieuwe aanwinst. "PEC is een prachtige club, ik ben heel blij hier te zijn. We hebben nog even tot aan de competitiestart", laat Van Wermeskerken in een eerste reactie weten. "Het is nu aan mij om mezelf te profileren en te laten zien aan John Stegeman."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: