Anna Bouwman nieuwe adjunct-directeur Zwolse theaters

Anna Bouwman is per 1 juli benoemd tot adjunct-directeur van Zwolse theaters. Dat werd vandaag bekendgemaakt. Bouwman staat samen met directeur Rob Zuidema aan het roer van de organisatie en beiden gaan het artistieke profiel en de bedrijfsvoering verder vormgeven.

Onder Zwolse theaters vallen Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Bouwman is blij met haar nieuwe functie. “Ik kijk ernaar uit om samen met Rob onze mooie theaters nog toegankelijker te maken voor een steeds diverser en groter publiek."

Volgens Bouwman zijn er het afgelopen jaar al flinke stappen gezet. "Het gaat goed met Zwolse theaters en we hebben heel veel ideeën om de verbinding met de stad en onze regio nog sterker te maken. Na de zomer gaan we er volop mee aan de slag.”

Anna Bouwman

Bouwman is geen vreemde voor Zwolse theaters. Sinds 2016 bekleedde zij daar de functie van Hoofd Marketing & Programmering. Daarvoor werkte zij binnen de sector brandmanagement al bij verschillende organisaties, zoals het Tropentheater en de Stadsschouwburg Amsterdam. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Zwolse theaters Zwolle Cultuur Nieuws
Deel dit artikel: