Expeditie Oost: 'Beste schooldirecteur van Overijssel' gaat ons verlaten

Sinds gister mag hij zich de beste schooldirecteur van Overijssel noemen, althans als het aan een groot aantal van zijn leerlingen ligt. Erik van Reest, van School met de Bijbel, 'het Visnet' uit Grafhorst.

Vol trots laat hij ons zijn zelfgemaakte button zien. Prachtig hoe trots de jonge schooldirecteur is. Jammer alleen dat hij onze provincie gaat verlaten.

tekst gaat verder onder de foto

Een trotse schooldirecteur (Foto: Esther Rikken)
Een trotse schooldirecteur (Foto: Esther Rikken)

"Ja, vandaag is mijn laatste werkdag hier in Grafhorst. Na de zomervakantie heb ik een andere baan, schooldirecteur op een Rooms-Katholieke school in Rozendaal", aldus Van Reest.

Met pijn in mijn hart

"Ondanks dat ik hier mooie jaren heb gehad, ga ik deze school en dit dorp verlaten. Met pijn in mijn hart, dat absoluut en zeker nu ik zo'n fantastische onderscheiding heb mogen ontvangen. Blijkbaar waren de leerlingen dus wel tevreden over mijn aanwezigheid."

Eh, of dat echt zo is .... Tijdens de 'laatste lesdag, patatdag' op het schoolplein, spreek ik een aantal spontane meiden uit groep 8, die ook nog wel andere verhalen met ons willen delen. Nieuwsgierig geworden wat? Bekijk dan de video!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Kop van Overijssel Expeditie Oost
Deel dit artikel: