FC Twente verliest besloten oefenwedstrijd van Jong Ajax

In een besloten oefenwedstrijd op het Trainingscentrum in Hengelo heeft FC Twente een nederlaag geleden. Jong Ajax was met 2-1 te sterk voor de formatie van Gonzalo Garcia.
De Enschedese promovendus kwam voor rust nog wel op voorsprong via een treffer van Vuckic. In de tweede helft zorgde Kühn namens de beloften van Ajax voor de gelijkmaker en uiteindelijk viel een kwartier voor tijd de winnende treffer van de Amsterdammers. Danilo was verantwoordelijk voor de beslissende 1-2.
Opstelling FC Twente: Brondeel, Verhaegh (46’ Wieffer), Bijen, Pleguezuelo (65’ Van der Lely), Schenk (78’ Browning), Roemeratoe (55’ Roemeratoe), Selahi (65’ Van der Heyden), Vuckic (46’ Zekhnini), Aitor (65’ Trotman), Boere (65’ Oosterwijk), Zerrouki (65’ Agca).

Voorbereiding

Zaterdag 20 juli staat de volgende oefenwedstrijd op het programma voor FC Twente. Bij GFC in Goor is het Belgische Leuven dan de tegenstander. Bekijk hier de gehele voorbereiding van FC Twente.