HHC Hardenberg begint voorbereiding met nederlaag tegen Jong FC Utrecht

Nick de Bondt maakte zijn debuut voor HHC
Nick de Bondt maakte zijn debuut voor HHC © Orange Pictures
HHC Hardenberg is de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de 2e divisie begonnen met een nederlaag. Op sportpark De Boshoek was Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, met 2-1 te sterk.
Bij de Hardenbergse ploeg stonden nieuwkomers Nick de Bondt en Serge Fatima in de basis. Ook was er een plek voor Niels Overweg en Ivar Nijboer, die vorig jaar in het tweede speelden.
Na tien minuten kwam Jong Utrecht op voorsprong door een treffer van Hicham Acheffay en weer tien minuten later verdubbelde Jonas Arweiler de voorsprong. 0-2 was ook de ruststand. In de tweede helft kwam HHC beter in de wedstrijd en maakte Gersom Klok kort voor het einde de 1-2. Daar bleef het bij op De Boshoek.

Programma

Voor HHC gaat de voorbereiding volgende week zaterdag verder met een duel tegen Jong PEC Zwolle. Daarna speelt het onder meer nog tegen Jong FC Twente en HSC'21 en doet het mee aan het TOP Toernooi in Rijssen. De competitie in de 2e divisie begint op zaterdag 24 augustus. Bekijk hier de volledige voorbereiding van HHC.