nieuws

Rechtbank Overijssel verklaart elf bedrijven failliet

De rechtbank in Zwolle
De rechtbank in Zwolle © RTV Oost
De rechtbank in Overijssel heeft deze week elf bedrijven failliet verklaard. Onder die bedrijven is Hoogstraten Verwarming BV in Almelo. Dat bedrijf was al meer dan vijftig jaar actief in de installatiebranche.
Hoogstraten Verwarming BV werkte onder de handelsnaam Hoogstraten Groep Totaal Installateur. Hoeveel mensen er werkten en of er gewerkt wordt aan een doorstart, is niet bekend: het bedrijf is niet bereikbaar en de curator kon ons niet te woord staan. 
Ook een ander bedrijf in de elektrotechniek ging op de fles: Keizers Elektrotechniek uit Haaksbergen. 

Zorggroep KAM
Daarnaast werden de faillissementen van SPM Klussenbedrijf uit Enschede, Administratiekantoor de Jong 2012 uit Eindhoven (maar statutair gevestigd in Almelo), Livv Mobile Health BV uit Zwolle, De Inloopadviseur uit Hengelo en Zorggroep KAM uit Enschede uitgesproken. 
Ook zijn Noord Fashion BV en Al Dino Moda BV uit Deventer, ingeschreven onder de naam LAZ Beheermaatschappij BV failliet. 

Persoonlijk failliet

De rechtbank sprak daarnaast het bankroet over Autobedrijf Dura uit Almelo uit. Ook Exclusive Sneakers & Streetwear uit Enschede is failliet, van dat bedrijf zijn de vennoten ook persoonlijk failliet verklaard.
Het laatste bedrijf dat deze week door de rechtbank failliet werd verklaard is Unico Kampen BV uit Zwartsluis. Dat bedrijf handelde onder de naam Salt & Pepper.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.