Ook komst Giorgi Aburjania bevestigd door FC Twente

Na Keito Nakamura heeft Twente ook de komst van de Georgiër Giorgi Aburjania bevestigd. De middenvelder wordt voor twee jaar gehuurd van Sevilla. 

"Het was geen moeilijke keuze, ik wilde heel graag naar FC Twente", zegt Aburjania over zijn keuze. "FC Twente is een grote club met een heel grote historie en een prachtig stadion. Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me. Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen."

Twente op de voet gevolgd

"Giorgi Aburjania draagt FC Twente al heel lang in het hart", vertelt Ted van Leeuwen. "Het hele seizoen heeft hij FC Twente op de voet gevolgd in de Keuken Kampioen Divisie en na ons kampioenschap ging bij hem de rode vlag uit. Abu wilde dolgraag hier spelen, het was niet eenvoudig met de middelen die we hebben, hem weg te plukken bij Sevilla. Gezien zijn standvastigheid heeft Monchi, de technisch directeur van Sevilla uiteindelijk de hand over zijn hart gehaald en ons en Abu deze kans gegund." Van Leeuwen werkte eerder al met Aburjania samen bij Anorthosis Famagusta.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: