Topscorers Thomas en Tom richting de uitgang bij Go Ahead Eagles en FC Twente

De wegen van de topscorers van Go Ahead Eagles en FC Twente gaan scheiden. Zowel Thomas Verheydt (27) als Tom Boere (26) lijken nog deze week respectievelijk Deventer en Enschede te verlaten.

Beide aanvallers, vorig jaar nog veelvuldig scorend in de Keuken Kampioen Divisie en nog in het bezit van een contract tot 2020, zijn niet onomstreden bij de huidige werkgever.

Verheydt

Alex Kroes, de nieuwe beleidsbepaler bij Go Ahead Eagles, heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een nieuwe aanvalsleider in De Adelaarshorst. Waar de toekomst wel ligt van Verheydt, is ongewis. St. Mirren uit Schotland is namelijk niet de enige club die Hagenaar wil strikken. Ook Almere City wordt genoemd. Dat Verheydt verkast, is zeker.

Boere

Voor Tom Boere lonkt een Turks avontuur. Het Turkse Denizlispor, dat vorig jaar ook wist te promoveren, lijkt de beste papieren te hebben. De club heeft zich al gemeld bij de zaakwaarnemer van Tom Boere. Zijn plek lijkt uitgespeeld bij FC Twente nu de club uit Enschede zich lijkt te verzekeren van de diensten van Emil Berggreen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: