De laatste test van Heracles, PEC Zwolle, FC Twente en Go Ahead volg je bij RTV Oost

De laatste serieuze test van Heracles Almelo, PEC Zwolle, FC Twente en Go Ahead Eagles volg je uitgebreid bij RTV Oost. 

De laatste oefenduels aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen zijn live te volgen bij de regionale omroep, met uitzondering van FC Twente. Het duel tussen FC Twente en Schalke 04 mag niet rechtstreeks worden uitgezonden van de club. Komende dinsdagavond hebben we vanaf 21.30 uur wel een uitgebreide samenvatting op TV Oost van de clash tussen de twee vrienden.

PEC Zwolle

PEC Zwolle oefent volgende week zaterdag (27 juli) in het eigen stadion tegen Asteras Tripolis. Het duel in de provinciehoofdstad begint om 19.30 uur. De uitzending begint tien minuten eerder. 

Heracles Almelo

Een dag later is het de beurt aan Heracles Almelo. De ploeg van trainer Frank Wormuth treft het Bayer 04 Leverkusen van Peter Bosz en Hendrie Krüzen. De wedstrijd op het complex van Bayer begint om 15.00 uur. De uitzending start eveneens tien minuten voorafgaand aan het duel.

GA Eagles

De voorbereiding van Go Ahead Eagles wordt afgesloten op zaterdag 3 augustus. De Deventer ploeg oefent in De Adelaarshorst tegen Konyaspor. De aftrap is om 14.30 uur, de uitzending rondom de laatste test van de ploeg van trainer Jack de Gier begint om 14.20 uur. 


De wedstrijden zijn ook online te volgen bij RTV Oost. Daarover later meer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.