nieuws

Installatiebedrijf waarschuwt voor oplichters in Enschede en Hengelo

Installatiebedrijf Feenstra waarschuwt voor nep-monteurs
Installatiebedrijf Feenstra waarschuwt voor nep-monteurs © Feenstra
Installatiebedrijf Feenstra waarschuwt in een bericht op haar website voor oplichters die onder meer actief zijn in de omgeving van Enschede en Hengelo.
Een woordvoerster van het installatiebedrijf meldt dat de oplichters steeds op een andere manier de boel proberen op te lichten. In Hengelo verhielp een monteur van Feenstra gisteren een storing in een cv-installatie. Nadat de storing was verholpen liet de monteur een factuur achter en vertrok. Kort daarna meldde een oplichter zich bij het huis, met het verhaal dat de factuur bij hem contant kon worden betaald. Het bleef bij een poging, de klant heeft niet betaald.

"Nooit contant betalen"

De woordvoerster waarschuwt om dit vooral niet te doen. "Bij Feenstra betaalt u te allen tijde via incasso en nooit contant."
Waarschuwingsbericht voor oplichters
Waarschuwingsbericht voor oplichters © Feenstra
Ook elders in Nederland zijn de oplichters actief. Het gaat om wisselende verhalen over bijvoorbeeld vooruitbetalen. Feenstra heeft de politie op de hoogte gebracht en vraagt haar klanten om goed op te letten. "Vraag medewerkers van Feenstra altijd om legitimatie bij onaangekondigd bezoek en bel in een verdachte situatie naar 088 8455 000 en maak een melding bij de politie", luidt de waarschuwing van het installatiebedrijf op haar website.
Klanten van Feenstra hebben een brief gekregen waarin het bedrijf waarschuwt voor de oplichters.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.