FC Twente en OH Leuven weten niet te scoren in oefenpot

FC Twente heeft voor de tweede keer in de voorbereiding op de competitiestart doelpuntloos gelijkgespeeld. Het oefenduel met OH Leuven op het sportcomplex van GFC uit Goor eindigde in 0-0.

Nog zonder de nieuwste aanwinsten Giorgi Aburjania, Keito Nakamura en Emil Berggreen, maar met debutant José Matos, legde FC Twente een eerste helft met twee gezichten op de mat. De ploeg van trainer Gonzalo Garcia Garcia startte sterk, maar werd gaandeweg wat slordig. FC Twente kreeg een kans via Rafik Zekhnini, maar zijn afronding ontbeerde het aan scherpte. Ook de Belgen kwamen in kansrijke positie. Joël Drommel maakte zijn doel echter goed klein, waardoor beide ploegen met een 0-0 ruststand aan de thee gingen. 

In de tweede helft kwamen Jeroen van der Lely, Jelle van der Heyden, Ramiz Zerrouki, Jorn Brondeel, Mats Wieffer, Ryan Trotman, Rohat Agca, Jari Oosterwijk en Tim Hölscher in de ploeg, maar ook zij wisten de Belgische sluitpost niet te verschalken. Leuven was nog het dichtst bij het openingsdoelpunt. Tom van Hyfte kopte een voorzet van David Hubert echter op de paal, waardoor FC Twente voor de tweede keer in deze voorbereiding doelpuntloos gelijkspeelde.

Voorbereiding
Komende dinsdag staat het voorlaatste oefenduel van FC Twente op het programma. In De Grolsch Veste is het Duitse Schalke 04 de tegenstander. Daarna spelen de Tukkers enkel nog tegen het Turkse Konyaspor. Bekijk hier de gehele voorbereiding van FC Twente. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
FC Twente Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: